vrijdag 10 mei 2013

mijn andere hobby

Omdat ik over mijn andere hobby heb geschreven, wil ik jullie niet de foto's onthouden. Dit is mijn vijver van ca. 6 meter lang en dan is het voorste gedeelte daar waar de planten groeien. Dit is niet bereikbaar voor de koi's, omdat ze anders alle planten uit de potten trekken.
Als je heel goed kijkt kun je ze alle 10 zien. De grootste is nu ca. 31 cm. Vorig jaar was dat nog
42 cm. Zo jammer dat altijd de mooisten dood moeten gaan. Ik had een prachtkoi die geel met wit was en zeker 40 cm. De grootste koi wat jullie zien is het langst bij mij en dat is nu al 12 jaar. De rest heb ik allemaal later gekocht en wel als hele kleintjes van ca. 10 cm.
Jammer genoeg is de vijver nog niet helemaal helder. Omdat ze nu weer actiever worden en meer op de bodem gaan grazen, dwarrelt het "viezige" omhoog.


4 opmerkingen:

Els zei

Dit ziet er wel heel mooi uit Marja. Wat goed dat 1 koi al 12 jaar bij is.
Groetjes, ELs

Marjan zei

Heel mooie vijver, veeeeeeeeel groter dan de mijne :)
Moet ook wel met koi's natuurlijk.
Inderdaad erg jammer dat de mooiste vissen dood zijn. Maar daar kun je helaas niets aan doen en dat de oudste nu al 12 jaar bij je is wil ook zeggen dat ze het goed hebben. Geniet lekker van je vijver!

Ans zei

Hele mooie vijver, weet er alles van dat de koi,s zoveel planten op eten....bij ons doen de schildpadden dat. Ze slopen werkelijk alles.

Liefs Ans

Martha zei

Hoi hoi Marja,
wat een leuke hobby heb jij!
mooi die grote vissen!
Prachtige vijver!
groetjes van Daatje