zaterdag 4 mei 2013

baby album

Hallo bloggers,
Vanmiddag lekker in de tuin bezig geweest met de vijver, dat is mijn andere hobby. Een stukje langs de kant verder uitgegraven en grint om de vijver. Het lijkt zo heel anders. Ik zie alleen weer bij 1 koi lelijke plekken, dus die moet ik even in de gaten houden. De rest van de koi's zien er gezond uit. Vorig jaar zijn er 10 van mijn koi's doodgegaan toen het ineens zo warm werd; uiteraard de mooiste en de grootsten en ik hoop niet dat dat dit jaar weer gaat gebeuren.

Maar nu weer terug naar het scrappen. Ik ben bezig geweest met het baby album en heb nu 1 bladzijde af. Ja je leest het goed; wel 1 hele bladzij pfffff. Maar hij is me toch leuk!
Het album wordt voor mijn kleinkind die in augustus wordt geboren als alles goed gaat en aangezien ik niet weet wat het wordt, moet je neutrale kleuren doen. Ik had dus een tijdje terug al deze foto laten zien.

En deze pagina is nu klaar en ziet er zo uit.

Aan de rechterkant heb ik een fotomat erbij gemaakt (waar het rode halve rondje aan zit) en hier kunnen 4 foto's op of 2 hele grote.
Achter het strikje van de label staat de tekst:
Welkom kleine ukkepuk,
jij bent ons eerste meesterstuk

Tekst die je op het internet kunt vinden en die ik wel leuk vond.

Ooo, ik ben zo benieuwd hoe het album eruit gaat zien als het echt helemaal klaar is en vooral hoe mijn dochter het zal vinden.6 opmerkingen:

Els zei

Wat een leuk album gaat dit worden en ik denk dat je dochter er heel blij mee zal zijn als ze dit album krijgt.

Groetjes, Els

Marjan zei

Wat een prachtig album zal dit worden, erg mooi vind ik dit!

Hee, jij ook een vijver! Ik heb er ook een en dat is ook mijn andere hobby. Geen koi´s, maar Shubunkins en Goudelritsjes. En geen pomp of filter. Ik hoop ook dat je dit jaar meer geluk hebt met je Koi´s, erg naar als ze zo doodgaan.

Oeneke zei

Dit gaat helemaal super worden, het begin is al prachtig en wat een leuke spreuk.Een volgende keer wil ik graag jou vijver ook eens zien.

Martha zei

Hoi hoi Marja, dit ziet er veelbelovend uit, de eerste pagina, heel mooi!
Groetjes van Daatje

Ans zei

Ziet er nu al super uit, ben benieuwd naar de volgende pagina,s.

Liefs Ans

Wiebine zei

Wat een prachtig album wordt dit zeg, heb je het zelf bedacht ? of ergens iets leuks gezien ?
spannend hoor, augustus schiet al lekker op trouwens,
groetjes,
Wiebine