zaterdag 18 mei 2013

Frame kaart

Tjonge, het Pinksterweekend staat voor de deur. Aan het weer zul je het echt niet zeggen. Het is zo koud, dat de verwarming hier alweer een hele week volop draait.
Laten we hopen dat de zon zich toch heel snel weken achter elkaar laat zien en dan een graad of 23-25 vind ik warm genoeg. En 's nacht mag het bakken met water regenen. Zou toch echt wel ideaal zijn.

Deze kaart heb ik weer gemaakt voor de afvalrace van het forum en ben weer een ronde verder (1 punt verschil!). Ik zit nu in de finale samen met Jolanda. Zo spannend.
Voor de laatste opdracht moeten we van een LO sketch een kaart maken (pfff). Dit wordt dus een hele moeilijke, waar ik nog even goed over moet gaan nadenken.
Voor deze kaart was de opdracht: maak een framekaart. Het is heel leuk om te maken en lijkt me ook heel leuk om te krijgen, maar het versturen zal een dik probleem worden hahahaha.

Het papier wat ik heb gebruikt is van de Action.
Verder eigenlijk niks bijzonders gebruikt. Op de rand heb ik nog een paar parelbloemetjes geplakt. De stempel is ook van de Action en ingekleurd met potloden. Op de vleugels heb ik stickles aangebracht.

De binnenkant heb ik ook versierd, anders vond ik het zo kaal.
7 opmerkingen:

jolanda zei

mooi kaartje

Marjan zei

Mooie kaart, met mooi papier! Leuk model, heb ik nog nooit gedaan, het is vast een precies werkje!

Els zei

Marja schitterend wat een mooie framekaart heb je ervan gemaakt en ik had helaas deze op het forum gemist. Gefeliciteerd dat je nu in de finale zit met Jolanda en oei oei dat is een sterke tegenstander hoor.
Heel veel succes gewenst en het gaat je vast wel lukken.
Geniet van dit pinksterweekeinde en groetjes, Els

Martha zei

Hoi hoi Marja,
mooi kaartje met zo een frame..
spannend voor je, ben benieuwd..
groetjes van Daatje

debby4000 zei

Adorable and gorgeous.
luv
Debby

Ans zei

Kaartje is ook supermooi. Nu nog de laatste kaart......veel succes.

Liefs Ans

Renate zei

Mooie kaart. Leuk idee.

Groetjes Renate.