woensdag 10 april 2013

creatie van de week

Allereerst wil ik Renate van harte welkom heten. Leuk dat je volger bent geworden. Ik hoop dat je af en toe inspiratie uit mijn blog kunt halen.
En ik heb nog meer leuk nieuws te melden:
Door "de creatieve Zebra" blog is mijn uitvoering van de spaarpotjes als creatie van de week uitgekozen. Wat is dat leuk!
Kijk maar even bij mijn spaarpotjes, daar heb ik de banner ook geplaatst.

Ik ben vorig weekend naar de crop in het oosten geweest en daar heb ik weer een fantastisch mooi album gemaakt. De basis heb ik af gekregen op die dag (zoals gewoonlijk) en nu moet ik de rest nog thuis beplakken en versieren. Hier wil ik het baby album voor mijn dochter van maken.
Dit is 1 pagina van het album.
Bij het reepje kun je ook nog een fotomat insteken.

Daarnaast ben ik ook nog bezig met een geheel zelf bedacht mini album en dat vergt tijd. Dit wil ik gaan gebruiken voor de vakantie foto's van Madeira vorig jaar.
Hmm, ik bedenk me net dat ik ook nog 2 uitdagingen van het forum binnen 2 weken moet maken. Dus die zullen ook nog geplaatst worden. pffff druk druk druk, maar o zo leuk!

2 opmerkingen:

Els zei

Logisch dat je spaarpot als creatie van de week is geworden, want het is ook een pracht spaarpot toch. Je papigina vind ik ook heel mooi en ben nieuwsgierig hoe de rest van het album er uit gaat zien.
Groetjes, Els

Oeneke zei

Jemig de pemig! jij gaat als een speer, ik kan je niet bijbenen zo.
Wat heb je weer leuke dingen gemaakt. Jou spaarpotjes verdienen een ereplaatsje en dit album gaat ook weer super worden.
groetjes uit Wolvega