zondag 9 december 2012

Apenheul

Een paar jaar geleden zijn we naar de Apenheul geweest. Voor mij was het al de derde keer, maar ik vond er niet veel meer aan. Het is allemaal opgedeeld in aparte stukken en je mag ze niet meer voeren en je ziet ze bijna niet meer. Tja, er gaat niets boven veiligheid van mensen. Betreden op eigen risico bestaat niet meer. Ik vind het erg jammer en zal er ook niet weer naar toe gaan, terwijl het altijd mijn favoriet is geweest.
Deze LO heb ik gemaakt naar aanleiding van een uitdaging op het Rainbowforum (hoe kan het ook anders). Ik mocht alleen de kleuren geel, bruin en wit gebruiken. 2 foto's en 1 in een aparte vorm en 6 stempels.
De letters heb ik uitgesneden met de Sil.

3 opmerkingen:

Els zei

Het is een pracht layout en ik had hem nog niet gezien (Helaas niet zoveel op het forum aanwezig) Mooie kleuren en past prima bij de foto's. Ja jammer dat je ze niet meer mag voeren en dat alles in zo'n tas moet. toen wij er waren werden ze steeds met een plantenspuit bij de mensen weg gehouden. Zo grappig dat er ééntje in het borstzakje van Joop ging kijken of er iets in zat.
Maar die herinneringen pakken ze ons niet meer af.
Fijne avond en groetjes, Els

Martha zei

Hoi hoi Marja,
mooie layout,
wat zijn die aapjes toch altijd leuk he!
mooi resultaat!
Groetjes van Daatje

Ans zei

Hel leuke lo Marja, mooi die aparte foto. Aapjes kijken blijf altijd leuk en dan de herinnering met deze leuke lo.............Liefs ANS