zondag 3 juni 2012

derde forumdag SNN / eerste uitdaging

Gisteren hebben we de derde scrapdag van het SNN forum gehad. Dit keer was het in Drachten en Annemarie en Cissy hadden het perfect georganiseerd. Alle dingen wat je had gemaakt kon op worden gestemd en de winnaar kreeg een prijsje hiervoor. Ook werden we nog gesponsord door Jacobi met een heel leuk pakketje "Flip-flop desktop minikit". We hadden 3 opdrachten die je kon maken. Thuis kon je als eerste een vogelhuisje maken. Nu heb ik totaal niks met vogelhuisjes en wilde het dan ook niet gaan maken, tot ik woensdagavond een ingeving kreeg en die heb ik gemaakt en dit is het resultaat.
De vogeltjes zijn van hout en heb ik bewerkt met embossingpoeder wat een glittereffect geeft. De blaadjes en de houten bloemen aan de zijkant van het huisje heb ik bewerkt met embossingpoeder wat een metalliceffect geeft. Beide embossingpoeders had ik pas gekocht en ik vind ze erg mooi.
Ook de binnenkant heb ik beplakt met gekleurd papier, anders vond ik het zo "kaal". Drie mensen eindigden met hetzelfde aantal punten en 1 persoon moest nog stemmen. Helaas gooide ze haar knikker in het verkeerde bakje en eindigde ik op een gedeelde tweede plaats. Dat vond ik al heel wat en had totaal niet verwacht dat ik een kans zou maken.

Op het dak heb ik kant met roosjes geplakt en pareltjes aan vissnoer geregen en vastgeplakt.


Aan de achterkant is het huisje ook nog versierd met een vogeltje.

De andere uitdagingen zal ik ook nog plaatsen.


4 opmerkingen:

Yvonne zei

Wat een lief klokje!

Groetjes, Yvonne

marika zei

ook al is het je ding niet,ik vind het een prachtig vogelhuisje.

groetjes,Marika

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

prachtig vogelhuisje, mooi gemaakt.

groetjes jolande

Corry zei

Hij is erg mooi geworden, In het echt ziet hij er nog mooier uit