zaterdag 9 februari 2013

valentijn

Eigenlijk zou ik vandaag bij een crop aanwezig zijn in Eext, maar helaas is Anneke ziek en gaat het niet door. Aangezien deze dag als scrapdag was ingepland, heb ik mij maar opgesloten op mijn hobbykamer en ben aan de slag gegaan met mijn jaaroverzicht en ik had al een valentijnskaart gemaakt.
Nou heb ik niet echt iets met Valentijn, maar voor het Rainbowforum doe ik mee aan een Valentijnswap. Je maakt een valentijnskaart voor een medeforummer en je ontvangt er een terug.
Ik heb mijn kaart al thuis gekregen, maar mag hem nog niet openen en ik ben zoooooo nieuwsgierig wat ik van Ans heb gekregen.
In ieder geval is deze kaart voor Ria en ik hoop dat ze hem leuk vindt. Ik heb ook de hele binnenkant bekleed en dit is best leuk om te doen.
Deze kaart laat ik ook meedoen aan de Simon Says Stampchallenge "have a heart"
en bij Hobbyvision.

Jammer dat de kleuren nooit zo mooi overkomen als in het echt.

4 opmerkingen:

Els zei

Het is een hele mooie kaart Marja en zo leuk dat je ook de binnenkant zo mooi hebt gemaakt. Ans zal dit zeker heel erg leuk vinden. Mooie tekst stempel ook 'speciaal voor jou'.
Jammer dat Anneke ziek is anders haden we elkaar weer eens in het echt gesproken he, maar misschien over een paar weken of zo.
Fijne zondag en groetjes, Els

jolanda zei

mooi kaartje

Mandy zei

Gorgeous card Marja, so sweet and pretty, I love the heart border you've used.
Thanks for joining us at Simon Says Stamp
hugs Mandy xx

Caroline zei

Hoi Marja,
Erg mooi kaartje en leuk om de afbeelding aan de binnenkant te maken. Leuk in andere kleurtjes. Bedankt voor het meespelen met de Challenge van HobbyVision en veel succes. Groetjes, Caroline