zondag 23 oktober 2011

scrapweekend Scrapfever

Ik ben vanmiddag teruggekomen vanuit Bunnik, waar het scrapweekend plaats heeft gevonden. We hebben twee workshops gedaan en ik heb beide projecten zo goed als af. Bij de LO (workshop Hilde Janbroers) moet alleen nog een titel en op de adventskalender (workshop Jo van SF) komt onderaan nog een  "prettig kerstfeest" of iets dergelijks.
Het was erg leuk en vooral leerzaam. Ik heb weer een heleboel (voor mij) nieuwe dingen gezien vooral met embossing en glimmermist. Hier is niets nieuws aan, maar ik heb er nog nooit mee gewerkt en als je dan de eindresultaten van enkelen ziet is het voor mij verbazingwekkend zo mooi.
Hieronder zijn mijn twee projecten.
 De swirl heb ik gemaakt met de Perlenpen. De chipboardornamenten heb ik bewerkt met Cosmic Shimmer pigments. Dit was voor mij een probeersel en het staat best wel mooi. De embellies hoorden allemaal bij de workshop en het rondje, de ster en het ovaaltje kon je zelf maken. Ik ben even de naam kwijt hoe dat ding ook alweer heet, sorry.

3 opmerkingen:

Els zei

Wauw wat is dit schitterend leuk zeg. Ik was even vergeten dat het dit weekeinde was.Leuk die adventskalender, maar de layout vind ik ook prachtig. Groetjes Els

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

mooie adventkalender en de lay-out vind ik helemaal fantastisch.

groetjes jolande

Jacquelien zei

Wat een leuke resultaten! En nu komend weekend nog joehoe!!