zondag 13 januari 2013

JO juli en augustus

Op dit moment sneeuwt het hier en zijn sinds gisteren de daken wit. Het is lekker koud buiten en ik heb dit toch veel liever dan de regen begin vorige week.

Ik had gisteren lekker ME-time, alleen viel dat een beetje anders uit dan dat ik gepland had. Mijn man vond het ineens nodig om het stapelbed van mijn scrapkamer naar de andere slaapkamer te verhuizen en de kast die nog steeds in de doos stond een keer in elkaar te zetten op mijn scrapkamer. Ik heb nu dus een heleboel ruimte erbij en moet er eens over gaan nadenken hoe ik het nu wil inrichten. In de loop der jaren heb je zoveel spul verzameld dat ik totaal het overzicht kwijt ben en overal maar iets heb liggen. Soms zie je van die gigamooie scrapkamers, zo geordend en netjes, dat ik mij niet kan indenken dat daar ook echt gescrapt wordt. Bij mij is altijd een bom ontploft. Maar goed, aan het eind van de middag had ik toch nog even scraptijd en heb ik augustus ook af kunnen maken. Snel foto's gemaakt en dit zijn ze dan.


en augustus6 opmerkingen:

Jacquelien zei

Kijk dat schiet lekker op zo! Wederom 2 mooie toevoegingen aan je jo.
En dat met de ruimte op je scrapkamer indelen komt vast goed :) Het gaat vast net als bij mij altjd dat ik me iedere x weer verbaas over de spullen die ik heb en waarvan ik niet (meer) wist dat ik ze had.

Succes!

Annemarie zei

Zo jij schiet lekker op!
Veel zeg in 1 dag.
Ze zijn mooi!

Martha zei

Hoi Hoi Marja,
ik kan het ook niet voor elkaar krijgen om het netjes te houden... hahaha,
maar dat vind ik geheel niet erg!
Dan komt er nog bij dat ik niet eens een knutselkamer heb, ik doe alles in de woonkamer waar ook alles uitgestald staat en ligt, dus het is bij mij altijd een gezellige bende, maar ik ben nooit iets kwijt! Mijn man viundt het ook niet erg knutselt zelf ook veel dus....
Je layout is weer super!!!!
Mooi gemaakt!
Groetjes van Daatje

Els zei

Ook deze serie is prachtig gemaakt Marja en ook dit gedeelte zijn weer veel leuke details te zien. Hier mag je heel trost op zijn.Succes met je scrapkamerverhuizing en groetjes, Els
Dacht dat ik hier al gereageerd had.

Ans zei

Een prachtig geheel en je hoeft nog maar 4 maanden.

Liefs Ans

debby4000 zei

Fabulous pages.
luv
Debby