zondag 11 september 2011

Workshop in Erica

Het is weer erg lang stil geweest, maar ik heb niet stil gezeten hoor. Ik heb op het SNN forum een bericht geplaatst of er animo was voor een workshop in Erica en daar kreeg ik redelijk veel reacties op. Dat verplichte mij dus om mij te verdiepen wat er allemaal moet komen, wat het moet gaan kosten, welke datum, enz. enz.
Op het forum had ik geopperd om het op een zondag te doen van 10.00 uur - 16.00 uur, maar enkelen hadden daar bezwaar tegen. Nu heb ik bedacht om het dan op een woensdag EN op een zondag te doen ergens in november. De kosten weet ik nog niet precies, maar zullen inclusief lunch zijn. Wat gaan we maken? Een gatefold album.
Ik heb het prototype van het boekje al klaar en ik vind het erg mooi geworden (al zeg ik het zelf). Maar oordeel zelf. Ik zou graag jullie reacties ontvangen wat jullie ervan vinden en of jullie het ook leuk zouden vinden om dit boekje te komen maken. Ik wil het eveneens open stellen voor mensen die nog nooit hebben gescrapt, maar die wel graag knutselen.
Nader bericht volgt nog hierover.

                                                                         De nog kale voorkant van het gatefold album 

                                                       Het album van bovenaf gezien.

5 opmerkingen:

Jacquelien zei

He Marja!

Wat gezellig dat je toch nog een crop gaat organiseren! Ik kom graag op zondag en als je op woensdag een plekkie vrij hebt kan ik ook, gezellig!

Het album ziet er hartstikke leuk uit!

Groetjes Jacquelien

Els zei

Wauw Marja wat mooi en natuurlijk wil ik graag komen voor een workshopje. Ben momenteel ben ik niet zo heel actief, enkel wat bloggen. Pb me anders even waar, wanneer etc. en de kosten komen we wel uit hoor. Groetjes Els

Ria zei

Oh dat ziet er mooi uit, maar waar ligt Erica ?? we hebben hier wel een hotel dat Erica heet, dus dacht he naar die workshop ga ik naar toe maar dat zul je waarschijnlijk niet bedoelen om in het hotel een workshop te geven !!!

groetjes Ria S.

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

wauw, dat ziet er prachtig it zeg, succes met de workshop.

groetjes jolande

Marja zei

Ik heb problemen om berichten bij anderen op hun blog te plaatsen en heb geen idee waar het door komt.
Ria, ik wilde je antwoord geven op je vraag waar Erica ligt. Erica ligt vlak bij Emmen en ligt in Drenthe. Waarschijnlijk (te) ver weg voor jou?