zondag 28 juli 2013

zomerse lekkernijen

Hallo allemaal,
Welkom Renate, Joke, Anja en Yvonne. Nog 1 volger en ik zit al op de 50. Dat had ik echt in mijn stoutste dromen niet kunnen denken! Dank jullie wel hoor. Ook voor de leuke reacties bij mijn creaties. Ze geven mij een boost en het gevoel dat ik serieus genomen wordt met mijn werk. Wordt het dan voor mij ook tijd om een soort van candy te doen voor al mijn volgers? Ik zal er eens serieus over gaan nadenken.
Vandaag weer even een post wat totaal niets met scrappen te maken heeft, maar wel met mijn tuin. Ik heb een frambozenstruik in de tuin en dat is de gele framboos. Heerlijk zoet en net een tikje anders dan de rode framboos, maar zeker zo lekker.
Voor het eerst komen er veel frambozen aan en aangezien ik ze alleen lust, is het dus een walhalla voor mij.
dat ziet er toch smakelijk uit?

vrijdag 19 juli 2013

Flipkaart

Wat leuk, ik heb er weer 2 nieuwe volgers bij. Welkom Hilde en Els; ik hoop dat jullie af en toe inspiratie uit mijn werkjes kunnen halen.

Ik heb eindelijk weer iets om te posten. Na weken bezig te zijn geweest met het baby album voor mijn dochter (jawel mijn eerste kleinkind), vond ik het tijd om eens weer even iets anders te maken. Op een gegeven moment weet je niet meer wat je nu weer moet gebruiken om een volgende pagina klaar te hebben. Hebben jullie dat ook?
Ondanks het prachtige weer (eindelijk) heb ik toch binnen gezeten om deze kaart te maken. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden. Het is een zogenaamde flipupkaart en het voorbeeld heb ik ergens op youtube gevonden. Het uiltje heb ik gesneden met de Silhouette en de tak heb ik gewoon geknipt met de schaar. De blaadjes is van een stans van Crealies. Het frame is van stans van Nellie Snellen.
Voor de achtergrond van de kaart heb ik een wit cardstock met distress inkt (tumbled glass) gepoetst en vervolgens Faded jeans op een embossingmal van Cuttlebug gedaan en hiermee de blaadjes op het cardstock "gestempeld".
Deze kaart laat ik meedoen aan "alles mag" van een hoop inspiratie scrapkaarten blog