donderdag 25 oktober 2012

Plaggen hut

Hé, ik zie dat ik ook weer nieuwe volgers heb. Van harte welkom en ik hoop dat jullie inspiratie of wat dan ook uit mijn blog kunnen halen.

Bij het rainbowforum kon je je opgeven voor 1 sketch 4 stijlen. Met 4 personen ga je dezelfde sketch maken en als iedereen klaar is mag je de LO plaatsen. Het is zo leuk om dan de verschillende uitwerkingen te zien. Allemaal mooi en o, zo verschillend.
mijn uitwerking. De blaadjes, takjes, letters en bloemen heb ik allemaal uitgesneden met de Sil. eindelijk heb ik die weer eens gebruikt.














en de sketch

Zodra alle 4 de uitwerkingen zijn geplaats zal ik ze hier ook plaatsen. Dan kun je zien hoe verschillend ze allemaal zijn.

Ik

zondag 21 oktober 2012

uitdaging

Op het rainbowforum heb ik meegedaan aan een uitdaging. Je moest 3 nummers doorgeven en dan kreeg je de daarbij behorende opdracht.
Ik had 11-11-9 opgegeven en daar hoorde bij:
papier: rood-wit-zwart
foto's: minimaal 3 pasfoto's
embellies: minimaal 5 labels

 Ik had nog pasfoto's van ons uit 2001 en de gezamenlijke foto van mijn kinderen is van vorig jaar. Deze is speciaal genomen, omdat mijn oudste zoon toen voor een half jaar naar Japan ging studeren. Ik heb er toen heel veel gemaakt, maar ze waren zo vervelend dat er maar 1 redelijk leuk is geworden en dat is deze. Alle overige foto's staat wel iemand met de ogen dicht of ze lachen zo hard of ze trekken rare gezichten.
Wat een verschil in die 10 jaar zeg. Van kleine kindjes zijn het ineens allemaal volwassenen.


dinsdag 16 oktober 2012

Cappadocia

September vorig jaar zijn we op vakantie geweest naar Turkije. Daar is een hele bekende streek genaamd Cappadocia, waar je je waant in een maanlandschap. Erg mooi om te zien en daarom gingen we er ook naar toe.
De LO heb ik gemaakt naar aanleiding van een sketch die behoorde bij een groepsuitdaging van het Rainbow forum. Zo leuk om te doen en ik moet zeggen dat ik bijzonder tevreden ben over mijn LO.
Ik heb voor het eerst weer letters gesneden met de Sil. Sinds ik mijn nieuwe laptop heb begin dit jaar, werkt de Sil niet meer op het oude snijprogramma. Daar kon ik alles mee doen, en nu moet ik alles weer uitvogelen en daar ontbrak mij de zin een beetje aan.
Afgelopen zondag dus lekker aan het proberen geweest en het een en ander is me weer gelukt.

Dit is mijn uitwerking:

en dit was de sketch


zondag 7 oktober 2012

lief cadoosje (of catasje?)

Het is even rustig geweest, want ik ben lekker 2 weken met vakantie geweest en ben weer terug in het koude Nederland en dat is best wel wennen hoor.
Omdat ik nog 3 dagen vakantie heb, had ik me opgegeven voor de verrassingsuitdaging van het SNN forum en daar moest je een tasje maken. Je kreeg een envelop in huis, daarin zat alles wat je mocht gebruiken behalve een stempel die je mocht toevoegen en het cardstock voor het tasje.
Ik had 2 velletjes leuk rose papier gekregen, 2 bloemen, 2 houten bloemen, 2 bloemenbrads en stampers.
Wat ik zelf toegevoegd heb: 2 hartbrads voor in het strikje, wit cardstock voor het tasje en de blaadjes gestanst van het designpapier.
De stempel heb ik ingekleurd met aquarelpotloden en de druppels van het bubbeltjeswater heb ik met transparante glossgel bewerkt.
De strikjes heb ik getekend en uitgeknipt en later met zwarte stift de lijntjes gemaakt. Dat was het weer voor vandaag.


Het patroon van het tasje heb ik ontvangen van Cissy en kan ik bij belangstelling altijd even mailen.